رژیم اردن جنبش فلسطینی حماس واخوان المسلین این کشور را مورد تهمت وافترا قرار می دهد

 در شرایطی که رژیم صهیونیستی پس از ۲۲۰ روزتجاوز به غزه ورفح  نتوانست جنبش اسلامی حماس را به تسلیم وادارد وهرروز شکست سنگینی از این جنبش متحمل می شود ،  رژیم اردن بسرکردگی ملک عبد الله که دست کمک به صهیونیست ها دراز کرده وبه دستور امریکا مواد غذائی در اختیار صهیونیست ها قرار می دهد ، جنبش حماس واخوان المسلمین اردن را به ذخیره سازی اسلحه در داخل اردن برای ایجاد هرج ومرج در این کشور با کمک یک کشور خارجی متهم می کند وبجای کمک به حماس در رویارویی اش با صهیونیست ها این جنبش را به دخالت در امور داخلی اردن متهم می کند .

دولت اردن  ، در شرایط بحرانی منطقه بجای کمک به حماس مشکلی برای این جنبش بوجود می اورد تا این جنبش نتواند براحتی با صهیونیست های اشغالگر مبارزه نماید وپاسخ وحشیگری های صهیونیست ها را بدهد.

برخی از ناظران معتقدند که رژیم اردن قصد دارد اخوان المسلمین اردن را تضعیف تا نتواند در انتخابات اینده این کشور پیروز شود ونقش فعالی در صحنه سیاسی ایفا نماید.

مقامات اردنی برای ضربه  زدن به سازمان  اخوان المسلمین در این کشور نیاز دارد پای جنبش حماس را به میان بکشند.ولی ناظران معتقدند که این حرکت ناشیانه مقامات اردنی  نه تنها به نفع حاکمیت این کشور نیست بلکه به ضرر این حاکمیت تمام می شود زیرا مردم اردن عملا از اولین روزهای تجاوز صهیونیست ها به غزه حمایت خودرا از ملت فلسطین وجنبش حماس نشان دادند ودر برابر سفارت رژیم صهیونیسستی دست به تظاهرات زدند وخواستار قطع روابط رژیم اردن با صهیونیست ها شدند.

رژیم اردن که کمک هایش به صهیونیست ها اظهر من الشمس است واکنون ۲۰ پایگاه نظامی در اختیار امریکا قرار داده است ، عملا نوکری خودرا به امریکا وصهیونیست ها نشان داده است .وکمک رژیم اردن به صهیونیست ها در شلیک موشک بسوی هواپیماهای بدون سرنشین وموشک های ایران که بسوی فلسطین اشغالی شلیک شده بود ثابت کرد که رژیم اردن با این اقدام  نوکری خودرا به امریکا وصهیونیست ها به اثبات رساند.

اینک رژیم اردن با متهم کردن اخوان المسلمین وحماس به ذخیره کردن اسلحه در خاک اردن قصد دارد جنبش حماس را تضعیف واخوان المسلمین اردن را از شرکت فعال در انتخابات اینده این کشور منع کند .

مسلما این ترفند جدید رژیم اردن نه تنها مردم این کشوررا نمیتواند فریب دهد بلکه مردم اردن بیش از پیش با ماهیت حاکمیت آشنا هستند ، وبر حمایت خود از جنبش حماس در رویارویی با صهیونیست ها مصمم تر خواهد کرد.

مسلما اقدام اخیر حاکمیت اردن مردم این کشور را بیش از پیش با ماهیت سرسپردگی حاکمیت این کشور آشنا می سازد .

 الیاس خوری نویسنده لبنانی طی مقاله ای در روزنامه القدس العربی چاپ لندن با اشاره به حمله پهبادی وموشکی ایران به صهیونیست ها انرا ضربه بزرگ به موجودیت اسرائیل توصیف کرد ونوشت اسرائیلی ها که زمانی خودرا قدرت شکست ناپذیر  در منطقه معرفی می کردند  در برابر موشکها وهواپیماهای بدون سرنشین ایران ناتوان بودند  واگر دخالت امریکا وانگلیس واعراب نبود اسرائیل قادر به عکس العمل نبود .

الیاس خوری افزود اسرائیل نیاز به دیگر کشورها داشت  تا در برابر موشکهای ایران وهواپیماهای بدون سرنشینش مقاومت کند.اسرائیل در این رویارویی ضعف وزبونی خودرا نشان داد  .

این نویسنده لبنانی ضمن انتقاد شدید از کشورهای عربی از جمله رژیم اردن که به اسرائیلی ها کمک نظامی کرد  وتعدادی از موشک ها وهواپیماهای بدون سرنشین ایران را سرنگون نمود نوشت شرم اور است که یک کشور عربی به طور علنی به اسرائیل کمک کرد  به این بهانه که اسرائیل مورد تعرض وهجوم قرار گرفته است.

الیاس خوری کمک رژیم اردن به اسرائیل را نهایت بی شرمی وبی حیایی توصیف کرد ونوشت شرم اور است که یک کشور عربی علنا در کنار اسرائیل قرار گرفته ودر جنگ اسرائیل علیه ایران مشارکت کرده است .

 

 

 

 

در حالیکه رژیم صهیونیستی پس از ویرانی شهر غزه وقتل عام وفراری دادن مردم ان ، اینک به شهر ربح حمله کرده ومردم این شهر را به خروج از شهر دعوت می کند .همزمان با این جنگ خانمانسوز صهیونیست ها علیه مردم فلسطین که تاکنون بیش از ۳۵ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده وحدود ۸۰ هزار تن را زخمی نموده است رژیم صهیونیستی بدنبال برقراری روابط دیپلماتیک با کشور مغرب در سال ۲۰۲۰ اینک روبط خودرا به شاه مغرب گسترش داده ویک کارخانه ساخت هواپیماهای بئددون سرنشین در مغرب راه انداخته واسلحه ای به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار به مغرب فروخته است .

به گزارش روزنامه رای الیوم چاپ لندن همزمان با گسترش روابط بین رژیم صهیونیستی ورژیم مغرب  رژیم صهیونیستی صحرای باختری را بعنوان بخشی از مغرب برسمیت شناخته است. منابع اسرائیلی ادعا می کنند که امضای قرار دادها بین اسرائیل ومغرب در زمینه های سیاسی ودیپلماتیک وافقصادی وجهانگردی همچنان ادامه دارد .

روزنامه اسرائیلی هاآرتس بنقل از منابع رسمی اسرائیلی نوشت : هند اسلحه ای به قیمت یک میلیارد دلار از اسرائیل خریداری کرد .این اروزنامه افزود مغرب اسلحه ای بقیمت ۵۶۰ میلیون دلار از رژیم صهیونیستی خریدار کرد .این اسلحه شامل موشک های باراک می شود.

پایان .

 

مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۳ رأی موافق به پبش‌نویس عضویت کامل فلسطین در این سازمان رأی مثبت داد و شورای امنیت را به بازنگری مثبت در عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توصیه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، مجمع عمومی سازمان ملل به عضویت کامل فلسطین در این سازمان رأی موافق داد.

قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت کامل فلسطین در این سازمان با ۱۴۳ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۲۵ رأی ممتنع به تصوب رسید.

پس از تصویب این قطعنامه، درخواست تجدیدنظر برای عضویت به شورای امنیت ارسال خواهد شد.

مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد توصیه‌هایی به شورای امنیت برای بازنگری مثبت در عضویت کامل فلسطین در این نهاد ارائه داده است.

این مجمع تأکید کرد که فلسطینیان واجد شرایط عضویت کامل در سازمان ملل هستند.

قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل بر تقویت حقوق و امتیازات کشور فلسطین در سازمان ملل بدون نیاز به صدور مجوز به آن در مجمع عمومی تأکید کرده است.

این قطعنامه همچنین به فلسطین اجازه می‌دهد تا پیشنهادات و اصلاحیه‌هایی را در جلسات سازمان ملل مطرح کند، کاری که قبلاً قادر به انجام آن نبود.

محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین از این اقدام مجمع عمومی سازمان ملل استقبال کرد و گفت که فلسطین به تلاش‌های خود برای عضویت کامل در سازمان ملل تا لحظه آخر ادامه خواهد داد.

از سوی دیگر، «اسرائیل کاتز» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به سرعت از این تصمیم انتقاد کرد و آن را مضحک و جایزه ای برای جنبش مقاومت اسلامی (حماس) توصیف کرد که به مذاکرات برای آزادی اسرای اسرائیلی ضربه می‌زند.

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل هم در آغاز این جلسه از همه طرف‌ها خواست برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه تلاش کنند.

کد خبر ۶۱۰۲۵۰۰

برنی سندرز قطعنامه‌ای را در محکوم کردن تمامی اشکال تعصب شامل اسلام هراسی و یهودی ستیزی در کالج‌های دانشگاهی سراسر آمریکا ارائه کرده است.

به گزارش ایسنا، برنی سندرز در صحن سنا با ارائه قطعنامه خود در واکنش به قطعنامه‌ای مشابه از سوی سناتور «تیم اسکات» گفت: نه به یهودی ستیزی. نه به اسلام هراسی. نه به تمامی اشکال تعصب و نژادپرستی.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، سناتور اسکات پیشتر قطعنامه‌ای داده بود که در آن عنوان کرده بود به قدر کافی از دانشجویان در مقابل تعصب، خشونت و نقض متمم اول حق اعتراضات و آزادی بیان حمایت نمی‌شود.

گفته‌های سناتور اسکات در میانه اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های مختلف سراسر آمریکا و در همبستگی با نوار غزه و درخواست برای توقف همکاری دانشگاه‌ها با اسرائیل مطرح شده است.

سندرز همچنین گفت که باور دارد اعتراض به بی عدالتی، بخشی از سنت آمریکایی‌هاست و نقش بنیادین در دهه‌های اخیر ایفا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: «مطمئنم که اکثریت مردم آمریکا باور دارند که دولت افراط گرای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل حق ندارد علیه مردم فلسطین به یک جنگ تمام عیار و غیرقابل توجیه دست بزند.»

سناتور سندرز تاکید کرد: «آنچه که این اعتراضات و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد خشمی است که از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۴ ایجاد شده زمانیکه اسرائیل ۳۴ هزار فلسطینی را کشت و بیش از ۷۸ هزار نفر هم زخمی شدند و اکثریت آنها را زنان و کودکان تشکیل می دهند.»

این سناتور آمریکایی خاطرنشان کرد: «می‌خواهم همه بدانند که هیچ اعتراضی در کالج‌های دانشگاهی در غزه وجود ندارد. می‌دانید چرا؟ چون تمامی دانشگاه‌های این باریکه بمباران و نابود شده‌اند.»

این سناتور همچنین تاکید کرد: «این فقط معترضان در محوطه دانشگاه نیستند که از سیاست آمریکا در مورد اسرائیل و غزه ناراحت هستند بلکه مردم آمریکا هم خواهان پایان تبانی آمریکا در این فاجعه بشری هستند که در حال وقوع است.»

انتهای پیام

لغو ویزا؛ راهکار احتمالی کنگره آمریکا برای مهار اعتراضات دانشجویی

جمهوری‌خواهان کنگره آمریکا سعی دارند با اقدامات تنبیهی مانند لغو تخفیف‌های مالیاتی و ابطال ویزای دانشجویان خارجی حامی فلسطین، اعتراضات گسترده دانشجویی علیه جنایات رژیم صهیونیستی را سرکوب کنند.

به گزارش ایسنا، «مارک روبیو» عضو جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا در گفت‌وگو با شبکه خبری «فاکس‌نیوز» خواستار لغو ویزای دانشجویانی شد که در اعتراضات ضد صهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا شرکت کرده‌اند.

او دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی را «زامبی»های یهودستیز خطاب کرد که کاخ سفید باید از ابتدای امر با آن‌ها برخورد قاطع می‌کرد.

روبیو همچنین خواستار آن شد که دانشجویان غیرآمریکایی که در این تجمعات اعتراضی شرکت می‌کنند، از آمریکا دیپورت شده و به کشورهای متبوع خود بازگردانده شوند.

او با طرح این ادعا که سرمایه‌داران دموکرات از جنبش‌های دانشجویی حمایت مالی به عمل آورده‌اند، گفت: «جو بایدن (رئیس‌جمهور آمریکا) باید از ابتدا همان چیزی را می‌گفت که من در اکتبر (آغاز جنگ غزه) از او خواستم؛ اینکه به دانشجویان بگوید اگر با ویزا و برای تحصیل یا تدریس در آمریکا حضور دارید اما در حمایت از حماس و حزب‌الله … شعار می‌دهید، ویزای شما باید باطل شود.»

دیپورت؛ راهکار احتمالی کنگره برای آرام کردن اعتراضات دانشجویی
حمایت اساتید دانشگاه از دانشجویان معترض

با حمله حماس به مواضع رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر که عملیات «طوفان الاقصی» نام گرفت، جمهوری‌خواهان آمریکایی از کاخ سفید خواستند ویزای دانشجویان خارجی که از حماس ابراز حمایت کرده‌اند را باطل کند.

تنها چند هفته پس از عملیات طوفان الاقصی، ۱۹ جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در نامه‌ای به وزیر کشور و وزیر خارجه این کشور خواستار ابطال ویزای دانشجویانی شدند که از حماس ابراز حمایت کرده بودند؛ درخواستی که کاخ سفید آن را مغایر با اصل آزادی بیان دانست و با آن مخالفت کرد.

با این حال، این روزها با گسترش اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی در سرتاسر آمریکا، جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان این کشور سعی دارند دانشگاه‌ها را به سرکوب مضاعف دانشجویان حامی فلسطین وادار کنند.

«مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که عضو حزب جمهوری‌خواه است، در گفت‌وگو با خبرگزاری «آکسیوس» گفت می‌خواهد تخفیف‌های مالیاتی دانشجویان حامی فلسطین لغو شده و ویزای آن‌ها هم باطل شود.

او با بیان اینکه ایالات متحده جنبش مقاومت فلسطین (حماس) را یک سازمان تروریستی می‌داند، گفت حامیان حماس حق ندارند در خاک آمریکا حضور داشته باشند.

جانسون با اشاره به طرح جمهوری‌خواهان کنگره برای سرکوب دانشجویان معترض، گفت: «قرار است شاهد اقدامات سنجیده‌ای باشید؛ نوعی جبهه متحد. هدف ما (از این طرح) این است که توجه مقامات دانشگاه‌ها را جلب کرده و هرچه سریع‌تر (معترضان) را به‌نوعی تنبیه کنیم.»

با این حال، آکسیوس گزارش داده است که ممکن است در رای‌گیری بر سر تصویب این طرح‌ها، اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا با نماینده‌های ترقی‌خواه حامی فلسطین همراه شده و در مقبال جمهوری‌خواهان بایستند.

انتهای پیام

پس از موسسه معتبر علوم سیاسی در پاریس و دانشگاه معتبر سوربن، دانش آموزان دبیرستانی فرانسوی قصد دارند به جنبش دانشجویی علیه جنگ غزه بپیوندند.

به گزارش ایسنا، در پی جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی که در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا آغاز شد و به دیگر کشورها کشیده شد، اتحادیه مدارس متوسطه فرانسه (USL) خواستار اعتصاب و محاصره موسسات آموزشی شد.

اتحادیه دبیرستان‌های فرانسه خواستار محاصره تمام دبیرستان‌های فرانسه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه و درخواست آتش‌بس در نوار غزه شد.

بعد از دانشگاه‌ها و کالج‌های تخصصی همانند سوربن و سیانس پو فرانسه، نوبت دبیرستان‌ها است که در حمایت از مردم فلسطین بسیج شوند. یکشنبه پنج مه، مانس نادل، نایب رئیس اتحادیه دبیرستان‌های فرانسه تأیید کرد تعداد قابل توجهی از دبیرستان‌ها از فردا تعطیل خواهند شد.

به نقل از لوپوئن، وی در مصاحبه با ب.اف.ام.تی.وی عنوان کرد: دانش آموزان دبیرستانی باید به این بسیج جوانان دانشجو بپیوندند.

این جوان فرانسوی در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس توییت کرد و نوشت: «ما همه جنجال‌ها را درباره بسیج دانشجویی می‌شنویم، اما چه کسی می‌تواند درباره صدها کشته شده در گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر صحبت کند؟ شرکت کنید، صحبت در مورد غزه را متوقف نکنید.»

گوئن توماس-آلوس، سخنگوی اتحادیه دبیرستان‌ها خواستار بسیج دبیرستان‌ها از امروز دوشنبه، ۶ مه شد.

وی تاکید کرد دانش‌آموزان دبیرستانی می‌خواهند بسیج شوند تا این تصور را نداشته باشند که در مواجهه با آنچه در غزه و فلسطین اتفاق می‌افتد، بی‌تفاوت هستند و دست روی دست گذاشته‌اند.

با این حال، وی اطمینان داد جنبش دبیرستان‌ها به ۲ روز بسیج بسنده نخواهد کرد و ادامه می‌یابد.

توماس-آلوس گفت: در شهرهای لیون، تور، بزانسون، برتاین و منطقه پاریس، ما انتظار یک بسیج قوی را داریم.

اخیرا پلیس فرانسه دانشجویان طرفدار فلسطین را که در داخل موسسه علوم سیاسی پاریس دست به تحصن زده بودند، تخلیه کرد.

انتهای پیام

شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۸۳ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین با صدور بیانیه ای آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از تداوم حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، ارتش رژیم صهیونیستی برای ۲۱۲ امین روز متوالی به جنگ و جنایات علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه ادامه می‌دهد.

طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تا این لحظه ۳۴ هزار و ۶۸۳ نفر در این جنگ به شهادت رسیده و ۷۸ هزار و ۱۸ هم زخمی شدند.

بیش از ۸۰۰۰ نفر نیز همچنان مفقود و زیر آوار هستند و گروه‌های امدادی به دلیل کمبود امکانات و تداوم جنگ توانایی دسترسی به آنها را ندارند. بیش از ۷۲ درصد قربانیان این جنگ زن و کودک هستند.

کد خبر ۶۰۹۷۰۱۲

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: رژیم اسراییل یک دولت مشروع نیست، او فقط یک قدرت اشغالگر آپارتاید است و گذشت زمان نیز هرگز به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین نشست سران اسلامی در بانجول، گامبیا درباره «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» به ایراد سخنرانی پرداخت که متن کامل آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای رئیس، عالیجنابان، خانم‌ها و آقایان،

در ابتدا مراتب خرسندی خود را بابت حضور در این نشست ارزشمند و درکشور زیبای گامبیا ابراز می‌دارم. از مهمان نوازی گرم دولت و ملت گامبیا تشکر نموده و ریاست این کشور را بر پانزدهمین نشست کنفرانس سران اسلامی تبریک می‌گویم.

در آغاز سخن، ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک‌های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید می‌کنم.

بی شک این دوره زمانی نیز با همه مصائب و سختی‌های آن بر ملت فلسطین خواهد گذشت اما چگونگی و کیفیت نقش آفرینی ما دولت‌های مسلمان در برخورد با این بحران در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.

بی تردید قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی و تحریم عملی تسلیحاتی و تجاری ابزار مهمی در توقف نسل کشی اسرائیل در غزه و جنایاتش در کرانه و قدس شریف می‌باشد. از دولت‌ها و کشورهای مسلمان و آزادیخواهی که در این مسیر اقدام نمودند، صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

تحولات اخیر فلسطین و مقاومت غزه و کرانه بار دیگر ثابت کرد، از بین بردن مقاومت فلسطین و حماس، به عنوان یک حرکت آزادی‌بخش در مقابل اشغالگر، توهمی بیش نبود. چرا که رژیم اسرائیل یک دولت مشروع نیست، او فقط یک قدرت اشغالگر آپارتاید است و گذشت زمان نیز هرگز به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی بخشد.

تحقق صلح و امنیت پایدار و عادلانه در منطقه تنها از طریق پایان اشغال سرزمین فلسطین، سوریه و لبنان، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود و تضمین تحقق حق تعیین سرنوشت میسر است.

کارزار جهانی حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی با گذشت هفت ماه از آغاز جنگ همچنان با قدرت ادامه دارد و به دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و سایر کشورهای جهان رسیده است. مدعیان دروغین آزادی بیان در غرب، این صدای اعتراضی وجدان‌های بیدار بشری را با سرکوب خشونت آمیز پاسخ می‌دهند و با دیگر رویکرد استانداردهای دوگانه خود را به نمایش می‌گذارند.

رؤسای محترم،

افکار عمومی جهان و بویژه جهان اسلام قویاً از ما انتظار دارند تا در نتیجه این اجلاس سران، توصیه و اقدامات مهمی داشته باشیم شامل:

۱- تاکید بر برقراری آتش‌بس فوری، کامل، بی‌قید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله در رفح و حتی کرانه باختری؛

۲- رفع کامل محاصره انسانی غزه؛

۳- تبادل اسرا؛

۴- موظف ساختن رژیم اسرائیل به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی و تجهیزات آنها از غزه و تضمین بین المللی بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود؛

۵- اعمال تحریم فوری تسلیحاتی و تجاری علیه رژیم اسرائیل؛

۶- حمایت از قرار موقت الزام آور دیوان بین الملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان جنایات اسرائیل. برای تضمین صلح و امنیت در منطقه و جهان اسلام، باید رژیم سرکش و اشغالگر فلسطین را متوقف، محاکمه و مجازات کرد.

همکاران گرامی،

جهان اسلام اکنون در وضعیت بسیار حساس و پیچیده ای قرار دارد به نحوی که کشورهای اسلامی در تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار با طیفی از چالش‌ها ازجمله بی‌ثباتی اقتصادی، ناآرامی‌های سیاسی، درگیری‌های منطقه‌ای، اشغال خارجی، حضور بیگانگان و مداخله قدرت‌های فرا منطقه‌ای مواجه هستند. این چالش‌ها تاکنون به تشدید فقر، تضعیف انسجام اجتماعی و اختلال در روند تلاش‌های توسعه‌ای منجر شده است.

با این وجود، این چالش‌ها می‌توانند موجد فرصت‌هایی قابل‌توجه برای پیشرفت و نوآوری در جهان اسلام و شکوفایی تمدن اسلامی باشند. میراث فرهنگی غنی، منابع طبیعی متنوع و جمعیت جوان و مستعد کشورهای اسلامی، زمینه‌های مساعدی را برای پیشبرد طرح‌های توسعه پایدار بر اساس شاخص‌ها، معیارها ارزش‌های اسلامی فراهم ساخته است.

در این راستا جهان شاهد است که مردان و زنان جوان با استعداد و تلاشگر ایران در مسیر توسعه علم و فناوری بومی شگفتی‌های بزرگی آفریده اند. این ظرفیت سرشار در میان همه جوانان کشورهای اسلامی موجود است.

ما بر این باوریم که در راستای تحقق شعار تقویت، اتحاد و همبستگی از طریق توسعه پایدار؛

اول- ملت‌های اسلامی با تمرکز و سرمایه‌گذاری در بخش نیروی انسانی، فناوری و زیرساخت‌ها می‌توانند ظرفیت بزرگ خود را در جهت نیل به اهداف توسعه پایدار ملل مسلمان به کار گیرند.

دوم- جهت تعمیق سطح همکاری‌ها و تسرّی توسعه پایدار و همه‌جانبه می‌بایست شبکه همکاری‌های اقتصادی، فنی، توسعه‌ای، تجاری و مالی- پولی میان کشورهای اسلامی در بستر توافقات و سازوکارهای هدفمند و مشترک، بیش‌ازپیش تقویت گردد.

سوم- ایجاد یک پلتفرم اختصاصی در چارچوب سازمان همکاری اسلامی جهت اشتراک‌گذاری دانش، تخصص و منابع مرتبط با توسعه پایدار لازمه تحقق طرح‌های توسعه‌ای ملل مسلمان است.

چهارم- ارتقای یکپارچگی اقتصادی و تجاری بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار، بر مبنای ارزش‌ها یک ضرورت است.

پنجم- به‌کارگیری ابتکارات و نوآوری‌های فن آورانه و گسترش تحقیقات علمی به منظور پیشبرد دستور کار تحقق اهداف توسعه پایدار در چارچوب سازمان همکاری اسلامی نیازمند طراحی سازوکاری مناسب می‌باشد.

جناب آقای رئیس،

بی تردید اهداف مهم توسعه پایدار در هر نقطه از جهان بدون تضمین صلح و امنیت پایدار محقق نخواهد شد. همیاری و همکاری کشورها با شعار «امنیت و توسعه پایدار برای همه» ضرورت و فوریت می‌یابد.

آقای رئیس، همکاران گرامی، خواهران و برادران،

در پایان مایلم تاکید کنم؛ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، بار دیگر چهره واقعی رژیم تروریست اسرائیل را آشکار ساخت.

جمهوری اسلامی ایران با توسل به قاعده حقوقی دفاع مشروع، -و پس از نااید شدن از نقش بازدارنده شورای امنیت سازمان ملل- روز شنبه ۱۳ آوریل، پاسخ نظامی حداقلی و محدودی به اسرائیل داد. البته ما با صدای بلند هشدار دادیم در صورت هر گونه ماجراجویی جدید رژیم اسرائیل علیه منافع ایران در داخل و یا خارج، واکنش بعدی ما علیه اسرائیل حداکثری، فوری و کاملاً پشیمان کننده خواهد بود. این تصمیمی تغییر ناپذیر است.

توسل ایران در اعمال حق دفاع مشروع نشان دهنده رویکرد مسئولانه ما نسبت به صلح و امنیت منطقه و جهان می‌باشد. ما امنیت جهان اسلام و امنیت منطقه را امنیت ایران می‌دانیم و دست دوستی خود را با دولت‌های منطقه و جهان اسلام به گرمی می‌فشریم. رژیم اشغالگر اسرائیل ریشه نا امنی و دشمن مشترک ماست.

بار دیگر، آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با دولت گامبیا و کلیه دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی جهت ارتقای کارآیی این سازمان در جهان در حال گذار کنونی با هدف تقویت و تضمین منافع مشترک و صیانت از کیان و استقلال سیاسی و اقتصادی کشورهای اسلامی اعلام می‌کنم.

والسلام علیکم و رحمه الله

کد خبر ۶۰۹۶۶۴۷

زمزمه اخراج رهبران حماس از قطر وبازگشت آنها به اردن

رسانه های جهان عرب مدت ها است که درباره خروج احتمالی رهبران جنبش اسلامی حماس از قطر ورفتن انها به ترکیه سخن بمیان می اورند .

برخی از این رسانه ها معتقدند که امریکائی به مقامات قطر فشار وارد می کنند تا رهبران جنبش حماس که در قطر زندگی می کنند را از این کشور اخراج نمایند.یا شرایط امریکا برای سازش با صهیونیست ها را بپذیرند.

مطبوعات عرب پیش بینی می کنند که رهبران حماس در صورت اخراج از قطر به ترکیه خواهند رفت وهم اکنون مذاکراتی بین رهبران حماس ومقامات ترکیه در جریان است.

به گزارش روزنامه القدس العربی چاپ لندن ، موسی ابو مرزوق یکی ارز رهبران حماس اخیرا در مصاحبه ای اعلام کرد رهبران حماس که تابعیت اردن را دارند درصورت اجبار به اردن بازخواهند گشت واین سوال را مطرح کرد ایا امریکائی ها اجازه خواهند داد این رهبران به اردن بازگردند.

این روزنامه افزود رهبران حماس با فشار امریکا از اردن اخراج شدند وبه کشورهای عربی رفتند ودر انجا اقامت نمودند.

اظهارات ابو مرزوق سر وصدای زیادی در اردن براه انداخت بویژه که پادشاه اردن روابط مستحکمی با امریکا وصهیونیست ها دارد ودر مقابل قراردادن ۲۰ پایگاه در اختیار امریکائی ها کمک های مادی کلانی از امریکا دریافت می کند. وی همچنین روابط مستحکمی با صهیونیست ها دارد واجازه می دهد میوه وتربار از اردن به فلسطین اشغالی  صادر گردد واجازه می دهد کمک های مواد غذائی که توسط امارات تهیه و از خاک  عربستان واز اردن عبور می کند به فلسطین اشغالی برسد  .

عبد الله النفیسی استاد دانشگاه کویت اعلام کرد دبی جولانگاه شبکه های مافیایی اسرائیل  شده است.. وزارت خارجه کویت  علیه این استاد دانشگاه اقامه دعوا کرد ولی دادگاه کیفری کویت، عبدالله النفیسی،  را از اتهام توهین به امارات تبرئه کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، وزارت خارجه کویت پیشتر شکایتی علیه النفیسی به اتهام توهین به امارات در صفحه کاربری وی در توییتر مطرح کرده بود. النفیسی این اتهام را در جریان تحقیقات و بازجویی‌ها رد کرد و گفت قصد توهین به امارات را نداشته  است. دادگاه کیفری کویت عبدالله النفیسی را از اتهام توهین به دولت امارات مبرا دانست.

به گزارش الف، امارات به عنوان کشوری که پیشینه تاریخی زیادی ندارد و اغلب یک مکان گردشگری و مقصد سرمایه‌گذاران از سراسر جهان به شمار می‌رود، همواره در تلاش برای ایجاد فضایی امن جهت جلب نظر توریست‌ها و تجار خارجی بوده است. با وجود اینکه امارات و مشخصا دبی طی سال‌های گذشته به عنوان یکی از مقرهای شبکه‌های مافیایی مواد مخدر و قاچاق انسان و پولشویی و تخلفاتی از این قبیل محسوب می‌شده‌اند، اما مقامات امارات سعی کرده‌اند خود را از همه این جنایات مبرا کنند.

از زمان امضای قرارداد عادی‌سازی میان امارات و رژیم صهیونیستی، جولان شبکه‌های مافیایی به ویژه قاچاق انسان در این کشور و به طور خاص دبی، ابعاد گسترده‌تری به خود گرفت.  به فاصله کوتاهی از توافق سازش ابوظبی و ریاض، موج ورود صهیونیست‌ها به امارات آغاز شد. در این میان دبی به عنوان برجسته‌ترین جاذبه توریستی امارات و البته یکی از شهرهایی که در جهان به مرکز فحشا و روسپی‌گری مشهور است بسیار مورد توجه اسرائیلی‌ها قرار گرفت.

تجارت زنان و دختران یک امر متداول میان تجار داخلی و خارجی امارات محسوب می‌گردد که بعد از نفوذ اسرائیلی‌ها در این کشور، به شکل قابل توجهی گسترش یافت. در گزارش‌هایی که بعد از ورود صهیونیست‌ها به امارات و مشخصا دبی منتشر شده، محققان به این نتیجه رسیدند که از نظر اسرائیلی‌ها  دبی بزرگترین مرکز فساد و روسپیگری دنیاست. این در حالی است که خود تل‌آویو یکی از کانون‌های فحشا و فساد در جهان به شمار می‌آیند، اما انگار اسرائیلی‌ها چیزهایی در دبی تجربه کردند که در تل آویو ندیده بودند!

اما در کنار فساد و فحشا، امارات و رژیم صهیونیستی حتی قبل از امضای رسمی توافق سازش، همکاری امنیتی داشتند. در همین زمینه  چند ماه قبل گزارش‌هایی مبنی بر همکاری موساد و سرویس اطلاعاتی امارات منتشر شد که نشان می‌دهد امارات برای جذب جاسوس از لبنان، به موساد کمک می‌کرده است. به این صورت که جاسوسان لبنانی بعد از ارائه اطلاعات به موساد، برای اینکه توسط سرویس اطلاعات و امنیتی لبنان شناسایی نشوند راهی امارات متحده می‌شوند.

موساد و سرویس اطلاعاتی امارات همچنین در حوزه سایبری نیز همکاری عمیقی دارند و این همکاری از سال ۲۰۱۰ آغاز شد و توسعه یافت. «دیوید میدان» یکی از مسئولان سابق و معروف موساد و مامور نفوذ اسرائیل در کشورهای منطقه که رابطه نزدیکی با برخی حکام عربی دارد، چندین سال نمایندگی کمپانی «سیرکلز»، تولیدکننده‌ی جاسوس‌افزار ردیاب موقعیتی گوشی‌های همراه (که اکنون زیرمجموعه‌ی گروه ان‌اس‌او است) و اولین متخصص شنود «اس‌اس۷» (جاسوسی از سامانه‌ی مدیریت تماس‌های تلفنی در اکثر نقاط جهان) در اسرائیل، را در امارات به عهده داشت و شرایطی را فراهم کرد تا این شرکت بتواند با دولت امارات قرارداد ببندد.

در دهه اخیر ۲ پرونده جنایی در امارات باز شده که سرنخ‌های آن نشان می‌دهد، اسرائیلی‌ها در حال انتقال شبکه‌های مافیایی خود به امارات هستند و قصد دارند از این کشور به عنوان مکانی برای تسویه حساب‌های خود با دشمنانشان استفاده کنند.  در ۱۹ ژانویه سال ۲۰۱۰ «محمد المبحوح» یکی از فرماندهان ارشد مقاومت فلسطین و به طور مشخص از فرماندهان گردان‌های  «عزالدین القسام»، شاخه نظامی حماس توسط عوامل موساد در دبی ترور شد.  در این عملیات از یک شبکه ارتباطی با فناوری پیشرفته استفاده شد که طی آن عناصر موساد وارد اتاق این فرمانده حماس در یکی از هتل‌های دبی شده و دست و پایش را بستند و سمی به او تزریق کردند که در عرض ۲۲ دقیقه جانش را گرفت.

اما هفته گذشته، رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که یک جوان اسرائیلی ۳۰ ساله به نام «رسان شمسیه» در دبی به طرز مشکوکی به قتل رسیده است. جزئیات این خبر و پشت پرده آن به دلیل سانسورهای خبری امارات و رژیم صهیونیستی هنوز منتشر نشده اما چند اسرائیلی مظنون به انجام این جنایت هستند که توسط سرویس امنیتی امارات بازداشت شده‌اند.

جدا از اینکه عاملان جنایت مذکور چه کسانی بودند و چه انگیزه‌ای داشتند، نکته مسلم این است که اسرائیلی‌ها با استفاده از فرصت خود برای نفوذ در امارات، در حال تبدیل کردن این کشور به عرصه تسویه‌حساب‌های شخصی خود نیز هستند و جنایاتی که در امارات مرتکب می‌شوند صرفا منحصر به ترور شخصیت‌های عربی و فلسطینی و .. نیست.

طبق آمار موجود، بعد از شدت گرفتن موج سفرهای صهیونیست‌ها به امارات از زمان امضای قرارداد عادی‌سازی، در سال ۲۰۲۲ بیش از ۵۰۰ هزار صهیونیست به امارات سفر کردند که رقم قابل توجهی به شمار می‌رود و این امر به دلیل تسهیل شرایط ورود اسرائیلی‌ها به امارات است. در گزارش رسانه‌های اماراتی و عبری، به انواع تخلفات صهیونیست‌ها همچون دزدی و کلاهبرداری در امارات طی سال گذشته اشاره شده است. حتی در برخی گزارش‌ها آمده که اسرائیلی‌ها در هتل‌های دبی نیز دزدی می‌کنند.

همانطور که گفته شد دبی از بزرگترین مراکز فساد و فحشا و پولشویی و … در جهان به شمار می‌رود اما تا چند سال قبل دست کم جرم و جنایت علنی به ویژه در خیابان‌های این شهر اتفاق نمی‌افتاد و از همین رو گردشگران با خیالی آسوده در هر ساعت از شبانه‌روز به گشت و گذار مشغول می‌شدند. جنایتی که چند روز قبل توسط اسرائیلی‌ها در دبی رخ داد یک اتفاق بی‌سابقه محسوب می‌شود که به معنای نقض امنیت عمومی بوده و اماراتی‌ها را نگران کرده است.

این روند همچنین می‌تواند صنعت توریستی و اقتصادی دبی را تحت تاثیر قرار دهد؛ چرا که امنیت اولین شرط ورود گردشگران و سرمایه‌گذاران به هر مکانی محسوب می‌شود.

همچنین رویکرد وحشیانه صهیونیست‌ها برای ساکنان دبی و گردشگرانی که در آن رفت و آمد می‌کنند ناشناخته است. اسرائیلی‌ها در سایه درگیری‌‌های طولانی که همواره در داخل اراضی اشغالی با فلسطینیان داشته‌اند، رفتاری تروریستی دارند و استفاده از سلاح برای ایجاد رعب و وحشت، روش معمول آنهاست.

از همین رو، بسیاری معتقدند که اعطای امتیازات و تسهیل روند ورود گردشگران اسرائیلی به امارات، یک اشتباه بزرگ از جانب مقامات این کشور است و می‌تواند اثرات منفی زیادی بر امنیت آن داشته باشد.

روزنامه القدس العربی چاپ لندن طی مقاله ای با اشاره به فتوای صادق الغربانی مفتی لیبی درمورد ضرورت تقدیم هزینه حج  ( مستحب ) عمره به مردم مظلوم غزه نوشت : این فتوا سر وصدای زیادی در لیبی براه انداخت، چرا که فقهای کشورهای اسلامی در برابر این قتوا سکوت اختیار کرده در حالیکه مردم غزه برای دویستمین روز پیاپی مورد هجوم وحشیانه قرار می گیرند وبا گرسنگی مفرط مواجهند در حالیکه دیگر مسلمان بدون توجه به جنگ غزه وگرسنگی کودکان  فلسطینی هزینه های کلانی را برای زیارت حج عمره اختصاص می دهند در حالیکه مردم غزه نیاز به این پول دارند.

القدس العربی بنقل ازعز الدین شنقیطی  نویسنده لیبیایی درباره این فتوی در فیسبوک نوشت : مفتی لیبی حرف حق زده واز مخالفین هراس ندارد ولی تعجب آور اینست مفتی های مصر ، اردن ،سوریا ومفتی های دیگر کشورهای عربی واسلامی کجایند چرا انها این  فتوا را تایید نمی کنند وبگویند بایستی اموال حج مستحب  برای کودکان گرسنه غزه اختصاص داده شود.

این نویسنده لیبیائی نوشت : بایستی مردم کشورهای عربی واسلامی از مفتی های خود سوال کنند چرا سکوت اختیار کرده واجازه می دهند اموال مسلمین برای حج مستحب هزینه شود در حالیکه کودکان فلسطینی از گرسنگی می میرند.

متن مقاله القدس العربی مورخ ۲۴ اوریل ۲۰۲۴

أثارت فتاوى صادق الغرياني، مفتي ليبيا، جدلا كبيرا، في ظل صمت مطبق من أئمة وفقهاء بلاد المسلمين بشأن مجازر غزة، إلا في ما ندر. ومن أهم هذه الفتاوى تلك المتعلقة بتعليق العمرة هذه السنة والتبرع بأموالها لسكان غزة، الذين يموتون جوعا وعطشا، وآخر فتوى تلك المتعلقة بفتح معبر رفح.
عن هذه الأخيرة، كتب عز الدين شنيقي، معلقا، عبر تدوينته على صفحته الرسمية على فيسبوك:» مفتي ليبيا يصدع بالحق ولا يخشى في الله لومة لائم، فأين مفتي مصر ومفتي الأردن وسوريا وبقية الفقهاء والعلماء والمشايخ؟ إن مسؤولية الفقهاء، لا تقل شأنا عن مسؤولية الأمراء، وكتمانهم للحق خيانة لله، ولرسوله وللأمة، فعلى الأمة أن تتخذ منهم موقفا كموقفها من الحكام، فتوالي وتعادي، بناء على موقفهم الموالي أو المعادي للحكام المتواطئين مع العدو على قتل وتجويع وحصار غزة»!
وانتشر مقطع فيديو للشيخ الصادق، جاء فيه: «الناس الذين يحرسون المعابر حول غزة وحول الضفة الغربية حرام عليهم أن يمنعوا الناس من اقتحام هذه المعابر، الناس مطالبون بدخول هذه المعابر وبنصرة إخوانهم فرض عين عليهم، دفاعا عن إخوانهم، دفاعا على كيانهم، دفاعا على المسلمين، دفاعا على حرماتهم وعن أمهاتهم، عن نسائهم. فمن يعمل في شرطة أو تابع لأي جهة أمنية تابعة للأردن وتابعة لمصر، حرام عليه أن يقف حارسا يحرس الصهاينة، فهو بحراسته لهم يكون منضما إليهم ومتعاونا معهم ويقتل إخوانه المسلمين، هو يعد ضمن جيش الصهاينة، ضمن قوة الاحتلال التي تقتل المسلمين».
بعد مناداة شعبية عربية ودولية لفتح المعابر، ما زالت مغلقة وغزة تزداد نزيفا، فلعل صوت «الغرياني» قد يؤثر ويقلب السحر على الساحر.

رأی گیری در شورای امنیت درباره اعطای عضویت کامل به کشور فلسطین فعلا متوقف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، رأی گیری در شورای امنیت درباره اعطای عضویت کامل به کشور فلسطین تا هفته آینده به تعویق افتاد.

همزمان الجزیره گزارش داده است که شورای امنیت سازمان ملل متحد پس از وتوی آمریکا، پیش‌نویس قطعنامه‌ای مبنی بر پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را نتوانست به تصویب برساند.

از سوی دیگر، نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست شورای امنیت برای بررسی اعطای عضویت کامل سازمان ملل به فلسطین گفت: مردم فلسطین همواره قربانی حوادث و تصمیمات بین المللی بوده‌اند که خود در آن نقشی نداشته‌اند.

وی افزود: از سال ۱۹۸۸ رهبری (تشکیلات خودگردان) تمایل خود را برای پایان دادن به درگیری نشان داده و امتیازات تاریخی داده است. مناقشه فلسطین و اسرائیل از مرزهای دو طرف فراتر رفته و به مناطق دیگر نیز کشیده شده است.

نماینده فلسطین تصریح کرد: عضویت کامل در سازمان ملل حقی است که ما باید با تصمیم بین المللی نه از طریق مذاکره به آن دست یابیم. هر کسی که مانع تصمیم‌گیری برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شود، به افزایش شانس صلح در منطقه ما کمک نمی‌کند.

وی تأکید کرد: مشغول شدن ما به پرونده عضویت کامل در سازمان ملل باعث نمی‌شود جنگ همه جانبه‌ای را که در غزه در حال وقوع است، فراموش کنیم. بخش بزرگی از نوار غزه غیرقابل سکونت شده است. در همین حال، حملات شهرکنشینان علیه شهروندان ما در کرانه باختری و قدس اشغالی در حال افزایش است.

نماینده تشکیلات خودگردان همچنین گفت: جامعه بین المللی نباید اجازه دهد هیچ طرفی خود را فراقانونی و مصون از مجازات فرض کند. مسؤولیت تجاوز به نوار غزه بر عهده کشورهایی است که اسرائیل را مسلح می‌کنند.

همچنین دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی در نشست شورای امنیت برای بررسی اعطای حق عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل گفت: خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد و تنها یک اشتباه لازم است تا به یک درگیری گسترده‌تر و ویرانگر تبدیل شود.

آنتونیو گوترش در این نشست که وزیران امور خارجه چند کشور از جمله ایران و اردن در آن حضور داشتند، افزود: زمان آن فرا رسیده است که به این چرخه خونین انتقام‌جویی پایان دهیم. پایان دادن به خصومت‌ها در غزه تنش‌های گسترده در خاورمیانه را خنثی می‌کند. عملیات نظامی اسرائیل در غزه که ۷ ماه است ادامه دارد، جهنمی شعله‌ور را بر جای گذاشته است.

وی ادامه داد: یونیسف از کشته شدن ۱۳۹۰۰ کودک فلسطینی در حملات هولناک و کورکورانه در نوار غزه خبر داده است. این در حالی است که محدودیت‌های ایجاد شده از سوی اسرائیل ارائه خدمات و کمک به نیازمندان در نوار غزه را پیچیده کرده است. اسرائیل اخیراً بیش از ۴۰ درصد از درخواست‌های سازمان ملل را برای ارسال کمک به نوار غزه رد کرده است. بیش از دو میلیون فلسطینی در نوار غزه در آستانه قحطی قرار دارند و هر گونه عملیات نظامی در رفح فاجعه انسانی را تشدید خواهد کرد.

دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: امدادگران به طرز وحشتناکی در نوار غزه کشته می‌شوند و من خواستار تحقیق درباره این رویدادها هستم. تیم‌های بشردوستانه به تنهایی نمی‌توانند به بحران در نوار غزه رسیدگی کنند. یک رویکرد جامع برای آرامش باید اتخاذ شود که شامل کرانه باختری اشغالی باشد.

گوترش خاطرنشان کرد: سال گذشته بالاترین میزان حملات شهرک نشینان به فلسطینیان در کرانه باختری اتفاق افتاد. من از اسرائیل می‌خواهم که به این سطح بی سابقه خشونت توسط شهرک نشینان علیه فلسطینیان پایان دهد. اسرائیل و جامعه بین المللی باید محیطی را برای ایجاد یک دولت فلسطینی که قادر به عملکرد کارآمد باشد، فراهم کنند.

دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد که جامعه بین المللی باید برای جلوگیری از هر گونه اقدامی که می‌تواند کل خاورمیانه را به سوی پرتگاه سوق دهد و عواقب ویرانگری برای غیرنظامیان داشته باشد، تلاش کند.

کد خبر ۶۰۸۲۲۱۰

گردهمایی اردنی ها برای نصرت ملت فلسطین ” طی بیانیه ای از دولت اردن خواست درباره نوشته مطبوعات رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه اسرائیل از اسمان اردن برای سرنگونی هواپیماها .وموشکهای ایران استفاده کرده است را اظهار نظر نماید.

بیانیه این تشکیلات اردنی همزمان با خبرهای منتشره در اردن مبنی بر سرنگونی چند فروند هواپیمای بدون سرنشین ایرانی توسط جنگنده های اردنی منتشر شد .

مطبوعات اسرائیل نوشتند که دولت اردن به هواپیماهای جنگنده اسرائیلی اجازه داد از آسمان اردن جهت  مقابله با هواپیماهای بدون سرنشین وموشکهای ایرانی استفاده نماید.

دولت اردن شنبه شب اعلام کرد که این کشور هرهواپیمای ایرانی  را  که از آسمان این کشور عبور کند  سرنگون خواهد کرد.

دولت اردن به تهدید خود عمل کرد وهواپیماهای این کشور تعدادی از موشکها وهواپیماهای بدون سرنشین  ایران را که بسوی رژیم صهیونیستی شلیک شد ه بود هدف قرار داد ولاشه ان در خیابان های شهرهای این کشور سقوط کرد.

به نوشته روزنامه رای الیوم چاپ لندن مردم اردن  شنبه شب از خانه های خود خارج شدند تا هواپیماهای بدون سرنشین ایرانی  که برای بمباران صهیونیست ها از اسمان اردن عبور می کردند را مشاهده کنند .انها اظهار خرسندی می کردند که یک کشور اسلامی رژیم صهیونیستی را مورد تهاجم موشکی قرار می دهد.ولی دولت اردن برخی از این هواپیماهای را بخاطر خوش خدمتی به صهیونیست ها وامریکائی ها ساقط کرد.

در همین حال به گزارش روزنامه القدس العربی مراد العضایله دیبیر کل حزب جبهه عمل اسلامی اردن روز یکشنبه  طی بیانیه ای از اقدام دولت اردن در اعتراض هواپیماهای بدون سرنشین ایران وسرنگون کردن انها را مورد سوال قرار داد. وبر ناتوانی اسرائیل در مقابله با موشک ها وهواپیماهای بدون سرنشین ایران  تاکید کرد.

در این میان مردم اردن شنبه شب  از خانه های خود بیرون رفتند تا  هواپیماها وموشک های ایرانی را که بسوی سرزمین های اشغالی حرکت می کرد نظارت نمایند . این در حالیست که رسانه های رژیم صهیونیستی از دولت اردن بابت مقابله با هواپیمهای بدون سرنشین وموشک های ایرانی که به سرزمین های اشغالی شلیک شده بود تقدیر وتشکر کردند.

روزنامه القدس العربی می نویسد مردم اردن نسبت به تهاجم موشکی ایران به صهیونیست ها اظهار خرسندی کردند .این روزنامه افزود نمیتوان دست اوردهای دولت اردن در مقابله با هواپیماهای بدون سرنشین وموشکهای ایرانی را برشمرد ومنظور روزنامه اینست که دولت اردن با سرنگون کردن برخی از هواپیماهای بدون سرنشین وموشکهای ایرانی مزد خودرا از امریکا ورژیم صهیونیستی کسب کرد.

در همین حال این روزنامه با اشاره به برخی از اظهار نظرهای مقامات ایرانی در ارتباط با موضع گیری دولت اردن ومقابله ان با موشک های وهواپیماهای بدون سرنشین ایرانی نوشت سفارت ایران در امان هرگونه اظهار نظر مقامات ایرانی در مورد دولت امان واحتمال حمله به اردن را  تکذیب کرد.

در همین حال تعدادی از کاربران روزنامه رای الیوم انتقاد های شدیدی نسبت به موضع عبد الله شاه اردن  نسبت به ایران واعلام اینکه هرگونه موشک ویا هواپیمای بدون سرنشین ایرانی که بر فراز اردن به پرواز در اید را سرنگون خواهد کرد نمودند. برخی از این کاربران اعلام کردند ایا عبد الله دوم همین موضع گیری را نسبت به رژیم صهیونیستی اتخاذ می کرد وایا هواپیماهای اسرائیلی را در صورت پرواز در اسمان اردن سرنگون می کرد یا اجازه می داد به کشورهای دیگر تجاوز کنند.

یکی از کاربران نوشت شاه اردن در مقابل ایجاد بیست پایگاه نظامی امریکا وحضور ۵ هزار سرباز امریکائی در خاک اردن پول های کلانی دریافت می کند وخدمات خودرا تقدیم امریکا وصهیونیست ها می نماید.

یکی دیگر از کاربران با اشاره به روابط دیپلماتیک  اردن ورژیم صهیونیستی نوشت بجای اینکه پادشاه اردن سفیر زرژیم صهیونیستی در امان را اخراج وسفارت این رژیم را تعطیل کند تعدادی از مردم اردن که در برابر سفارت رژیم صهیونیستی دست به تظاهرات زده بودندرا  زندانی کرد وانها را عوامل توطئه گر اخوان المسلمین قلمداد نمود.

.

حماس و کمیته‌های مقاومت فلسطین ضمن تبریک عملیات تنبیهی و ترکیبی ایران ضد رژیم صهیونیستی، این عملیات را حق طبیعی و مشروع ایران دانستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری المیادین، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با صدور بیانیه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی را واکنشی طبیعی و مشروع نسبت به تجاوز این رژیم ضد سفارت ایران در دمشق ارزیابی کرد.

این بیانیه بر حق ملت‌های منطقه در دفاع از خود ضد تجاوزگری‌های اسرائیل تاکید کرده و از تمامی جریان‌های امت اسلامی خواست تا به حمایت از مقاومت و عملیات طوفان الاقصی ادامه دهند.

کمیته‌های مقاومت در فلسطین نیز واکنش ایران نسبت به تجاوز صهیونیست‌ها به کنسولگری ایران در دمشق را لازم دانست و این عملیات را تبریک گفتند.

کمیته‌های مقاومت فلسطین واکنش ایران را دفاع از خود و حق مشروع و اصیل جمهوری اسلامی دانسته و تاکید کردند که این حقی است که قوانین و منشورهای بین‌الملل برای ایران قائل شده است.

این بیانیه تصریح کرد که واکنش ایران تاکید دارد که ما در شرایطی جدید و لحظات افتخارآمیز و تاریخی قرار داریم که عملیات طوفان الاقصی آن را بنیانگذاری کرده است.

ایران شب گذشته در واکنش به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری تهران در دمشق حملات ترکیبی موشکی و پهپادی را ضد مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

سپاه در این عملیات ده‌ها پهپاد انتحاری از نوع شاهد ۱۳۱ و ۱۳۶ و موشک‌های هایپرسونیک فتاح و سجیل و خرمشهر را علیه اهداف مهمی در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد. در موج حملات نیروی هوافضای سپاه صدها پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است.

یروهای امنیتی مصر بیش از ۲۰ تن از شرکت کنندگان در تظاهرات ضد صهیونیستی را در قاهره  دستگیر کردند.

بر پایه  گزارش روزنامه القدس العربی از قاهره  این بازداشت ها چند ساعت پس از تظاهرات اعتراض امیز فعالان سیاسی در برابر سندیکای روزنامه نگاران صورت گرفت .تظاهرکنندگان خواستار عبور کمک های انسانی از مرز مصر بسوی نوار غزه شده بودند .انها همچنین خواستار قطع روابط مصر با صهیونیست ها واخراج سفیر اسرائیل از مصر شده بودند.

سارمان امنیت مصر طی بیانیه ای نوشت:  ۲۰ تن از فعلان سیاسی از جمله دانشجویان به اتهام شرکت در تظاهرات وپخش خبرهای دروغین  با مشارکت عناصر تروریستی دستگیر وزندانی شدند .

نیروهلای امنیتی تا روز جمعه تعداد۲۳  نفر را بازداشت وتعدادی از فعالان سیاسی را در خانه هایشان  بازداشت کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *